Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان شمالی در نشست شورای مسکن استان خطاب به دستگاه های اجرایی مربوط، برای تعیین تکلیف پرداخت خسارات زلزله ۵.۷ ریشتری اردیبهشت سال گذشته ۱۰ روز مهلت داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، محمدعلی شجاعی در این نشست پس از استماع گزارش اداره کل راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از روند بازسازی و تعمیر واحدهای مسکونی گلستانشهر بجنورد توسط شرکت های انبوه ساز، اظهار کرد: قرارداد بیمه آرمان برای پرداخت بیمه به زلزله زدگان گلستان شهر برای بنده ارسال شود و با برگزاری نشستی با حضور اداره کل راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و دفتر فنی استانداری، رقم هزینه شده توسط شرکت های انبوه ساز برای بازسازی‌ مشخص شود تا تصمیم نهایی برای نحوه پرداخت این خسارات را تعیین تکلیف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هم چنین در مورد موضوع آماده سازی کوی وحدت شیروان با تاکید بر این که مباحث حقوقی باید در قراردادها به طور شفاف مشخص باشد، تصریح کرد: قرارداد مزبور به حوزه بازرسی و مدیریت عملکرد استانداری برای بررسی و اعلام نظر در بازه زمانی یک هفته ای ارسال شود.

اخذ سهم بیمه تامین اجتماعی برابر با مقررات مسکن مهر هم از مصوبات جلسات گذشته شورای مسکن استان بود که دکتر شجاعی در این مورد اظهار کرد: حکم مربوط به هیئت تجدید نظر استان برای بنده ارسال شود تا با صحبت با مراجع مسئول، این موضوع در استان حل و فصل شود و یادآور می شوم مرجع تشخیص مسکن مهر با اداره کل راه و شهرسازی است.

رئیس شورای مسکن استان در ادامه سخنان خود تاکید کرد: تا ۴۸ ساعت آینده موضوع واگذاری واحدهای مسکونی آماده شده به مددجویان کمیته امداد، تعیین تکلیف شود و این تحویل منوط به هیچگونه قید و شرطی نباشد.

شجاعی در ادامه خطاب به اداره کل راه و شهرسازی دستور داد: در این اداره کمیسیونی با حضور کارشناسان مربوط برای بررسی مواردی که باید در شورای مسکن استان مطرح شود، تشکیل و پیش از تشکیل این شورا نشست های کارشناسی با حضور دستگاه های اجرایی مربوط به هر موضوع، برگزار شود و پیشنهادهای عملیاتی ارائه شود.

تشکیل جلسه اداره کل راه و شهرسازی و دستگاه های خدمات رسان برای بررسی موضوع دریافت هزینه انشعابات برابر هزینه های پرداختی در سال ۹۲ و تکمیل مدرسه ۹ کلاسه گلستانشهر بجنورد برای سال تحصیلی آینده از دیگر مصوبات نشست شورای مسکن استان بود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زلزله منطقه خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۵۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

تین نیوز

رئیس کل دادگستری خوزستان از تعیین تکلیف پرونده های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان در سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از دادگستری کل خوزستان، علی دهقانی اظهار کرد: در راستای تاکید رئیس قوه قضاییه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام در دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

دهقانی ادامه داد: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می کنند و هزینه بالای نگهداری از آن ها که موجب ضرر به بیت المال می شود، دستور داده شد نسبت به تعیین تکلیف آن ها از مراجع قانونی اقدامات لازم انجام شود و پرونده ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

وی گفت: این پرونده ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود ۴ هزار میلیارد ریال به بیت المال بازگشته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۲۹۹ پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ پرونده نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم سازی تعیین تکلیف شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با قدردانی از پیگیری های دادستان مرکز استان و دادستان های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش های مدیران اداره اموال تملیکی استان خوزستان، گفت: از آذرماه سال گذشته با تعیین نماینده ای از اداره کل اموال تملیکی استان خوزستان برای مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده های فاقد رأی، ۹۱۰ رای قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

دهقانی گفت: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال و یک فقره انهدام تخصصی دارو، از پرونده های مهم تعیین تکلیف شده استان خوزستان در سال گذشته است.

وی افزود: همچنین ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • طرح نهضت ملی مسکن جنوب شرق استان تهران آغاز شد
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار روی گسل
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • زمان بازگشایی سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن برای متقاضیان بندرعباسی
  • واگذاری زمین به ۱۸۸ ایثارگر گلستانی در طرح نهضت ملی مسکن
  • تعیین تکلیف معلمان پایه ابتدایی گلستان تا خرداد ماه
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تحویل نه هزار واحد مسکونی تا پایان سال
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان